Michał Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam wszystkich! Nazywam się Michał i mam prawie 17 lat. Interesuję się sportem, samochodami oraz grami komputerowymi. Trenowałem piłkę nożną oraz boks, obecnie trenuję tylko na siłowni. Spotkać będzie mnie można przeważnie na Only DD2 pod nickiem: Michał -0- . Niektórzy może będą ciekawi, jak wyglądam [w co bardzo wątpię], ale jeśli tak to wstawiam zdjęcie: [Tak wiem, że bardzo twarzowe haha] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro*SiaCzeK Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witaj na Sieci Zapraszam na Serwer Only DD2+BF4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Active Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
¢ωαиιαк # Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreme!? Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi