Marcyś Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Siema, mam na imię Marcel, mam 14 lat i bardzo przyjemnie gra mi się na waszym serwerze "DD2" dzięki czemu trafiłem na to forum Gram w Counter-Strike 1.6 już 5-6 lat. Jestem osobą spokojną, nie robiącą wszystko "byle jak" oraz mimo małego wieku, potrafię ogarnąć wiele spraw. Wiele osób, których poznałem w swoim życiu powiedziało mi, że jestem osobą towarzyską i nie wytrzymałbym jednego dnia samotnie. Nie jestem też osobą wyjątkową, chodzi mi o to, że jeśli znam osobę która robi coś lepiej ode mnie to chętnie jej posłucham. Mam nadzieję, że mnie polubicie.. - Za odpowiedź daję superkę w miarę możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ciebie witam ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ika Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzelaj do nich. Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Siemanko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi