Skocz do zawartości

POWRÓT NA "STARE ŚMIECI"-Jak Reaktywacja to czemu by nie wrócić ?

19Fanatyk08

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was bardzo serdecznie, mam na imię Dawid, mieszkam w Łodzi mam 20 lat. Mieszkam sam jestem wolny, lecz mam siostrę która ma 14lat i mieszka z moją mamą. Dlaczego tu przyszedłem? Przyszedłem tu z tego względu bo stęskniłem się za Wami. Jak zobaczyłem że jest tyle osób na serwerze DD2 pomyślałem "O cho reaktywacja sieci więc czemu by nie wrócić". Zapewne mnie nie pamiętacie grałem tutaj na tej sieci jak dopiero co zaczynałem swoją przygodę z Counter Strike 1.6. Bardzo mi się podoba ta sieć z tego względu bo nie ma tak dużo "Patologii", jak i dzieci. Admin jest można powiedzieć że NoLife i za to Cię szanuję że pilnujesz trzymasz rygor na serwerze nie doprowadzisz do kłótni ani wyzwisk bo automatycznie bany lecą. Zainteresowania? Kocham grać w siatkówkę, i również kocham tatuaże. Mam sporo tatuaży i nie zatrzymuje się bo to jest jak narkotyk,zrobisz jeden to automatycznie masz pomysły na następny. Na serwerze mam nick i teraz nie szukam prowo ani nie pisać wyzwisk bo to nie portal kibicowski, łączymy razem od tej chwili sieć i się wspierajmy " LKS&KOLEJORZ&ZAWISZA&GKS" Co do zainteresowań mogę również dodać melanże jak i alkohol, uwielbiam do klubów chodzić. Tak więc do zobaczenia na serwerze jak i na forum. Trzymajcie się !

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...