Skocz do zawartości

Uszanowanie Ludziska ?

Inadibusu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Większość mnie już pewnie kojarzy ale postanowiłem się przywitać jeszcze raz ?

Od razu nawiąże do sprawy mojego Braciaka @Totally'ego, ma tam jakieś problemy ze swoją żonką odchodzą rozchodzą wracają zostają, tragedia cyrk na kółkach ? ale do czego zmierzam, nie chciał być zapomniany na serwerze dlatego powiedział że on będzie grał na tym nicku (Inadibusu),  grał może dzień max 2, mam ogólnie z nim zayebisty kontakt i wiem wszystko co się tam działo u niego ? (była nawet akcja że wziął na spraya foto jakiejś adminki i jak  jego to zobaczyła to dostał solidnego liścia ojcowskiego a o obiadzie to mógł tylko pomarzyć???

Takie rzeczy dzieją się naprawdę a nie tylko w filmach?

Ale dość już o nim ?

Mam na imię Adrian.

Do tej pory prowadziłem koczowniczy tryb rozgrywek i skakałem po serwerach jak głupi ? 

Siła wyższą i w celu dobrego Nicku postanowiłem że osiąde na stałe na waszej serwerowni ?

Mam 20 lat mieszkam pośrodku Wrocławia a Krakowa ? jeszcze niestety się uczę ? 

Moim największym osiągnięciem Było zajęcie 1 oraz 3 miejsca w polskich mistrzostwach Counter-Strike 1.6

W grę gram od małego a mianowicie od 6 roku zycia, wiem może to wydawać się dziwne ale mój ojciec fanatyk tej gry mi na to pozwolił ?

Nie używam steama z Pewnych względów, nie chce nawet o tym mówić ? ale jeżeli byście mnie podejrzewali o Cheatowanie to walcie SS o każdej porze ? Nikogo za to winić nie będę, admin ma podejrzenia do takiej osoby więc jego koniecznością jest zbanowanie tego delikwenta?

Jak chcecie to pytajcie, jestem otwartą osobą ?

Pozdrawiam cieplutko ?

Inadibusu ❤️❤️❤️

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...