Inadibusu Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Witam. Większość mnie już pewnie kojarzy ale postanowiłem się przywitać jeszcze raz ? Od razu nawiąże do sprawy mojego Braciaka @Totally'ego, ma tam jakieś problemy ze swoją żonką odchodzą rozchodzą wracają zostają, tragedia cyrk na kółkach ? ale do czego zmierzam, nie chciał być zapomniany na serwerze dlatego powiedział że on będzie grał na tym nicku (Inadibusu), grał może dzień max 2, mam ogólnie z nim zayebisty kontakt i wiem wszystko co się tam działo u niego ? (była nawet akcja że wziął na spraya foto jakiejś adminki i jak jego to zobaczyła to dostał solidnego liścia ojcowskiego a o obiadzie to mógł tylko pomarzyć???) Takie rzeczy dzieją się naprawdę a nie tylko w filmach? Ale dość już o nim ? Mam na imię Adrian. Do tej pory prowadziłem koczowniczy tryb rozgrywek i skakałem po serwerach jak głupi ? Siła wyższą i w celu dobrego Nicku postanowiłem że osiąde na stałe na waszej serwerowni ? Mam 20 lat mieszkam pośrodku Wrocławia a Krakowa ? jeszcze niestety się uczę ? Moim największym osiągnięciem Było zajęcie 1 oraz 3 miejsca w polskich mistrzostwach Counter-Strike 1.6 W grę gram od małego a mianowicie od 6 roku zycia, wiem może to wydawać się dziwne ale mój ojciec fanatyk tej gry mi na to pozwolił ? Nie używam steama z Pewnych względów, nie chce nawet o tym mówić ? ale jeżeli byście mnie podejrzewali o Cheatowanie to walcie SS o każdej porze ? Nikogo za to winić nie będę, admin ma podejrzenia do takiej osoby więc jego koniecznością jest zbanowanie tego delikwenta? Jak chcecie to pytajcie, jestem otwartą osobą ? Pozdrawiam cieplutko ? Inadibusu ❤️❤️❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konto do usuniecia Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ika Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Wiataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix123 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfet@mina Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi