meqly Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Jestem Nikodem i mam 15 lat. Ogólnie od dziecka fascynowałem się tworzeniem serwerów. Jako 10 latek miałem dobrze prosperujący serwer w minecraft. Aktualnie mam serwer Jailbreak w cs 1.6, na którego ciebie zapraszam. Lubię pływać i jeździć na nartach. Robię to można powiedzieć zawodowo od ok. 3 roku życia. Jest to moja pasja. Oprócz tego lubię grać w piłkę nożną, ręczną, a także w koszykówkę. Nie robię tego zawodowo. Dodatkowo od około roku trenuję szermierkę, ale to bardziej dla zabawy i nie mam zamiaru być mistrzem w tej dziedzinie. Oprócz tych sportów, moją pasją jest również e-sport. Lubię grać we wszystkie gry poza grami RPG lub MOBA. Nie wchodzą mi one poprostu. Lubię poznawać nowe znajomości i nie lubię się kłócić, lecz na niektóre osoby nie mam nerwów. Myślę, że zostanę tu na długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Siema siema wbijaj tu z tym jb kurde jego mać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klauudiaa:* Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) No Hejusia Wbijaj na DD2 #2 Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Klauudiaa:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ika Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konto do usuniecia Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Noo wreście JB @PUTIN ER BEST To kiedy gramy Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ika Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi