Mafia69 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Cześć jestem Tomek, new Both w CS Czy ktoś mógłby mnie zaznajomić z forum i grą? ? Kupiłem VIP na serwerze CS 1.6 | Cs-Harnas.pl OnlyDD2 #2 mam login i hasło ale jak mam się tam zalogować i grać pod tym loginem jako VIP? Dzięki za pomoc dla świerzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Siema co do vip'a to nwm pisz do osób na forum, które tam grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ika Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zupa z trupa Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 no hejka, napisz do właściciela/opiekuna serwera na którym kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!oc3k Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klauudiaa:* Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi