Agresywny <3 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam, mam na imię Dawid, w tym roku kończę 17 lat. Mieszkam w pewnym zadupiu zwanym Złocieniec (Zachodniopomorskie). Interesuję się pojazdami samochodowymi, i uczęszczam do 1 Kl. Technikum poj. samochodowych. Na forum trafiłem przez serwer Cod Mod (401), na który zaprosił mnie kumpel @Navik (eja cipo), oraz przez chamską reklamę na pw steama przez @MLYNEK ?. Tak w skrócie o mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 No siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konto do usuniecia Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ika Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navik Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Już temu Panu proszę wlepić jakiegoś warna za obrażanie mnie, nie życzę sobie takiego czegoś... Wracaj stąd co wróciłeś, czyli na SR do swoich kolegów z brąza El siemano, czołem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Witaj na Cs-Harnaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kali Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Siemankoooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLYNEK Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Siema chamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ika Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi