Loluś Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Witam z tej .::FocuS::. 67930145 Imię: Robert Wiek: 21 Mieszkam: Województwie Slask Zainteresowania: KickBoxing , Piłka nożna , Dziewczyny Jestem Upierdliwy Jestem Szczery Jestem Pracowity Jestem Miły Jestem Pomocny Jestem Zabawny Moje najczęściej zajmowanie pozycje na których się zajmowałem przez 3 lata zanim zrobiłem sobie przerwę Doświadczony Admin / UnbanTeam jak kto woli Lekkie Doświadczenie na randze Moderatora Doświadczony Admin Counter-Strike1.6 Doświadczony opiekun serwerów Counter-Strike1.6 ( przy których pomagałem) Byłem Admin na TeamSpeak3 Doświadczony na rangach Junior Admin, Administrator oraz Współwłaściciela Jeśli chcecie pomocy piszcie pw forum / gg Można mnie zastać na serwerze JailBreak ,DD2#1 jestem w posiadaniu steama . Może się przyda .::FocuS::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Witaj całkiem spoko powitanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4CI3K Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4EVER Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Siema, ale powitanie za długie więc czytać wszystkiego nie będę. Powodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom. Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 No siemka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaZyLiszEk Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi