JB NEQ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie Nazywam się Tobiasz ************** i mieszkam na ul. ************ w ************ A tak poważnie gram sobie na jb , wiec zapraszam wszystkich serdecznie na serwerek Mam bardzo duże doświadczenie na jb miałem 30 k minut na dłuższą przerwę z powodów prywatnych Ale teraz wracam na pełnej i wbijam z buta na serwer. Krótko się przedstawiłem, ale trzeba być troszeczkę anonimowy Żarty, żartami ale zapraszam również wszytkich na ts możemy się pośmiać pogadać itp Zapraszam i pozdrawiam JB NEQ ! 3maj cie się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`VnTs Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Czesc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaZyLiszEk Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princeskaaa^^ Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xShingu Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3atyn Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi