Gość Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Siemka, mam na imię Patryk, mam 18 lat i pochodzę z Lublina czyli z województwa Lubelskiego. Interesuję się różnymi dziedzinami sportu typu Piłka Nożna , kolekcjonerstwo, jazda na rowerze czy pływanie. W cs'a gram juz dobre 7 lat , lecz do was dołaczylem jakis czas temu , Bardzo mi sie spodobały serwery , oraz Forum i jego atmosfera. Myslę że 'troche' dłuzej z wami zostanę! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosu Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Siemka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Siema Patryczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4EVER Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam w rodzinie harnasia ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi