Skocz do zawartości

Dzień Dobry...

Zodinio

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam na imię Samuel mam 17 lat. Mieszkam w Wojewódstwie Podkarpackim. Interesuje sie informatyką, piłką nożną, oraz sztukami walki. Uczę się w szkole o profilu Mundurowanym. Mam zamiłowanie do informatyki, czasem po prostu bawię się w skryptach na strony, dzięki temu przez wakacje można przynajmiej coś zarobić. Już od młodego wieku pasjonowałem się informatyką, skąd mam już jakieś doświadczenie w programach C++, Unity, gdzie już potrafiłbym zrobić nawet swoją grę. Jestem osobą która zawsze posiada chęć do pomocy, często samemu zauważam problemy u innych ludzi i sam proponuje im pomoc. Jestem miły a zarazem kulturalny, nie oceniam bądż nie naśmiewam się z ludzi o np. Innej kolorze skóry, chorobach posiadanych przez nich, innym wyznaniu religijnym itp. Moim skromnym zdaniem każdy ma idetyczną wartość i każdy powinien być traktowany tak samo jak inni, czyli z jak największym szacunkiem. Nie znoszę wszelkiego rodzaju wyzwisk podczas kłótni, preferuję kulturalną rozmowę która jest oparta na sensownych argumentach oczywiście zawszę dążę do tego żeby konflikt zakończyć obustronną korzyścią. Zawsze jestem konsekwentny i w całej okazałości przyznaje się do swoich czynów jak i błędów. Niestety tak jak każdy inny człowiek zdarza mi się popełnić błąd, zawsze próbuje załagodzić bądż wyeliminować dany błąd. Jak już możecie się domyśleć czytając te przywitanie jestem perfekcjonistą, zawsze jeżeli wykonuję jakąś czyność musi ona "dopięta na ostatni guzik", nie znoszę jeżeli ktoś robi coś byle jak i jak najszybciej byle by skończyć i mieć dany obowiązek głowy.  

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...