szczypek1g Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witajcie, jako iż Serwer ogarnięty i mam troszkę więcej wolnego czasu, to mam chwilę żeby się z Wami przywitać, wiec zacznijmy: Mówią mi Dawid, na karku już 22 lata. Pracuje jako Elektromonter w zakładzie Energetycznym. Jestem z centrum Polszy, a mianowicie z województwa Łódzkiego, dokładna miejscowość zbędna W cs 1.6 nie grałem dawno, ten serwer Paintball, którego postawiliśmy, to jest pierwszy serwer od 2k14, wtedy stawiałem ostatni mój serwer też w tym modzie, były to lata ciężkie. Brak środków na serwer, długo nie wytrwał, teraz powinno być lepiej. W razie jakichkolwiek pytań pisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kali Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Boże 22 lata temu, kiedy to było kurła Witoj Dawid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witaj PS: Notatki staraj się tylko w swoim dziale dodawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issues Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :* Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Siemaneczko :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RGB Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
core::::::: Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konto do usuniecia Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witam kolegę z łódzkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip3R Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hsl Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Cześć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4zur Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Cześć 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi