L3MoN Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam i cześć mam na imie Patryk mam 23 lat a wkrótce 24 . Jestem z Zabrza i powracam do cs 1.6 po 4 letniej przerwie na rzecz cs go oraz zacznę grywać na only dd2 by rozruszać kości w cs 1.6 Pozdrawiam cało Administracje jak i użytkowników forum ~jeśli zły dział to przepraszam ale nie wiem gdzie się przywitać. ~eidit : @In4maTor tak ten sam dokładnie to siwy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :* Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Siemka, mamy również inne serwery, serdecznie zapraszam, żeby spróbować również czegoś nowego (dział jest dobry :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Czy, to ten sam stary @Activ, o którym myślę? Czy mylę osoby? 😜 Siema byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip3R Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
core::::::: Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Siemano siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konto do usuniecia Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1ll3r Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Siemka @Activ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :* Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi