Jan z 3 liter Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Tak! Jak mówi tytuł Janek to ty! Siemanko wszystkim, myślałem ze dłużej zajmie mi to wszystko, wszystko po małemu się zaczęło ogarniać to i Janek znalazł trochę czasu! Codziennie przez miesiąc ostatni (mniej więcej) wchodziłem na forum bo tęskniłem za wami! Ale no są rzeczy i ważniejsze i teraz jak jest wszystko dobrze to Wy jesteście tymi ważniejszymi!! Pozdro dla wszystkich w ta piękna niedziele (przynajmniej dla mnie piękna😛) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witaj Aleksandrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :* Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Siemka znów ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviX Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 witaj ponownie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3MoN Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 siema rudy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Siema sucha krakowska hehehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Cześć kaszanka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 No witaj, kolejny szatan do tej walniętej rodzinki dołączył. Zapraszamy 😂😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konto do usuniecia Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Witaj Jasiu spowrotem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip3R Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Cześć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus :* Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi