Piernias Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jeszcze się nie witałem, więc najwyższy czas na to. Witajcie wszyscy, mam na imię Jakub mam na karku 18 wiosenek i pochodzę z Bydgoszczy. Moimi głównymi zainteresowaniami jest gastronomia, motoryzacja jak i sport. Przyszedłem do was wraz z @PatoxS, @el Professor oraz innymi z którymi się do was przyłączyliśmy. Mam nadzieje że będziemy żyć w dobrych relacjach jak i pomożemy sobie nawzajem w każdej sytuacji. Widzimy się na serwerach!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrydasio Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Cześć Pierniku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika ;> Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Witamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia1 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 No strzała, miło Cie widzieć 🤩 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatoxS Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hsl Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Hey Piernasku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika ;> Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi