Ridi Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Siemanko. Mam na imię Przemysław i mam 21 lat. Pochodzę z woj. Lubelskiego a dokładniej z Chełm'a, aktualnie przebywam na terenie Niderlandów w Putten. Na co dzień pracuję i wieczorami pykam głównie w LoL'a jedak będzie można mnie również spotkać na JB. Tak więc życzę sobie i Wam miłej zabawy na serwerach, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3MoN Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Witamy na CSH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hsl Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanitY Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGNIS Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi