Skocz do zawartości

Na Celowniku - Volter

Ika

Rekomendowane odpowiedzi

celownik.png

Witamy w następnej edycji "Na Celowniku". To format, który polega na opublikowaniu anonimowych opinii Użytkowników (z bliskiego otoczenia) na temat wybranej przeze mnie osoby. Zarówno tych pozytywnych, jak i negatywnych. Dystans jest więc tutaj wskazany! ;)
W roli głównej wystąpi:
@Volterczyli Właściciel oraz Opiekun Serwerów

Anonim 1 ----> Volter to miły duszek uparciuszek. Raz łagodny jak baranek a raz ostry jak osa. Z Volterem nie zadzieraj, bo inaczej pożałujesz. Volter ma zawsze racje. Jeśli się z tym nie zgadzasz i tak postawi na swoim. Volter pije i bzyka, bo ma bzika!

Anonim 2 ----> Jest bardzo w porządku i ma cholernie dobry łeb, jeśli chodzi o wszystko co związane z cs 1.6. Sympatyczny, spokojny, przyjazny i w zasadzie bezkonfliktowy, ale jeśli trzeba to też rygorystyczny. Oddany swoim obowiązkom, jeśli takowe posiada. Ogólnie rzecz biorąc uważam go za porządnego gościa i myślę, że flaszkę można byłoby z nim obalić.

Anonim 3 ----> Mimo, że znam go od dosyć niedawna, to jestem w stanie powiedzieć, że dzięki jego pracy nasze serwery zaczęły się rozwijać. Jest spokojny i cierpliwy, chociaż może trochę zbyt poważny. Ciężko go czasem doprosić o niektóre pierdoły, ale stara się pomagać jak może.

Anonim 4 ----> Nerd, ale przynajmniej da się z nim dogadać. Wydaje się być typowym gburem. Może i potrafi dużo z informatyki, ale to nie zmienia tego jaki kontakt powinien mieć z użytkownikami forum. Jeśli człowiek nie będzie rozumiał życia, to nie zrozumie innego człowieka.

Anonim 5 ----> Moim zdaniem Volter jest bardzo zaangażowany w rozwój serwerów, da się z nim pogadać, ogólnie pozytywny gość. PDW

• Lubię to! 1
  • Wow 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...