Ika Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Witamy w następnej edycji "Na Celowniku". To format, który polega na opublikowaniu anonimowych opinii Użytkowników (z bliskiego otoczenia) na temat wybranej przeze mnie osoby. Zarówno tych pozytywnych, jak i negatywnych. Dystans jest więc tutaj wskazany! W roli głównej wystąpi: @Volterczyli Właściciel oraz Opiekun Serwerów. Anonim 1 ----> Volter to miły duszek uparciuszek. Raz łagodny jak baranek a raz ostry jak osa. Z Volterem nie zadzieraj, bo inaczej pożałujesz. Volter ma zawsze racje. Jeśli się z tym nie zgadzasz i tak postawi na swoim. Volter pije i bzyka, bo ma bzika! Anonim 2 ----> Jest bardzo w porządku i ma cholernie dobry łeb, jeśli chodzi o wszystko co związane z cs 1.6. Sympatyczny, spokojny, przyjazny i w zasadzie bezkonfliktowy, ale jeśli trzeba to też rygorystyczny. Oddany swoim obowiązkom, jeśli takowe posiada. Ogólnie rzecz biorąc uważam go za porządnego gościa i myślę, że flaszkę można byłoby z nim obalić. Anonim 3 ----> Mimo, że znam go od dosyć niedawna, to jestem w stanie powiedzieć, że dzięki jego pracy nasze serwery zaczęły się rozwijać. Jest spokojny i cierpliwy, chociaż może trochę zbyt poważny. Ciężko go czasem doprosić o niektóre pierdoły, ale stara się pomagać jak może. Anonim 4 ----> Nerd, ale przynajmniej da się z nim dogadać. Wydaje się być typowym gburem. Może i potrafi dużo z informatyki, ale to nie zmienia tego jaki kontakt powinien mieć z użytkownikami forum. Jeśli człowiek nie będzie rozumiał życia, to nie zrozumie innego człowieka. Anonim 5 ----> Moim zdaniem Volter jest bardzo zaangażowany w rozwój serwerów, da się z nim pogadać, ogólnie pozytywny gość. PDW 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volter Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Gbur "człowiek nieokrzesany, zachowujący się ordynarnie, nietaktownie, niegrzecznie" Brakuje tu tylko cham prostak xD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi