Ika Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witamy w następnej edycji "Na Celowniku". To format, który polega na opublikowaniu anonimowych opinii Użytkowników (z bliskiego otoczenia) na temat wybranej przeze mnie osoby. Zarówno tych pozytywnych, jak i negatywnych. Dystans jest więc tutaj wskazany! W roli głównej wystąpi: @Weronika ;>, czyli nasza Kobietka. Anonim 1 ----> Weronika, co ja mogę o niej powiedzieć? Nie znam jej w sumie, czasami spotykam ją na forum, wydaje się być zabawną osobą. Z tego co zauważyłem ma bardzo dobry kontakt z tutejszymi użytkownikami, jakby pełniła jakąś rangę Anonim 2 ----> Weronika jest pozytywną osobą, która zawsze ma humor, a w szczególności kiedyś na TeamSpeaku. Swego czasu miała z Lampkiem romans, ale teraz Weroniki się zamieniły... Anonim 3 ----> Miła, sympatyczna osoba. Pięknie Panie są tylko z Mazur. Czasem ciężko się z nią dogadać, ma swój świat i swoje zasady. Wszystkie Weroniki są wredne i uparte. Jakby miała prawo jazdy to bałbym się wyjechać na ulicę Anonim 4 ----> Jedna z tych osób, które budują atmosferę na czatboxie, co się bardzo ceni. Dobrze dogaduje się też z innymi babami o dziwo! Widziałbym ją w roli Moderatora, ma wszystkie potrzebne do tego cechy. Anonim 5 ----> Dziewczyna do rany przyłóż, mało teraz takich. Praktycznie bez wad, aż można się zakochać! Wydaje się mieć głowę na karku, nie daje sobie w kaszę dmuchać i trzyma Lampka kruciutko na smyczy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika ;> Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Jejku, aż się łezka w oku kręci 😂 Dziękuję każdemu z osobna za opinię! Anonim 3: to w końcu miła czy wredna? Coś mi tu śmierdzi @Torcik xD @Ms. Veeogromny plus, że jak mniemam, redagujesz każdą z wypowiedzi, dlatego niełatwo zgadnąć po sposobie pisania, do kogo należy konkretna wypowiedź 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi