Nagaszku Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Siemanko ludki, nazywam sie kamil mam 20 lat. Skończyłem technikum informatyczne i siedze na dupie z nadzieja ze mnie matka z domu nie wypierdoli. Możecie znaleźć mnie na serverze surf pod nickiem Nagash (aktualnie top1) Poza 1.6 gram w takie gry jak Cs:go, league of legends, warframe, valorant, osu, skyrim. Interesuje się ogólnie grafiką, może nie robie jakiś wspaniałych prac ale... no . Emm.. muzyki słucham takiej : https://www.youtube.com/watch?v=bOmDhI0wM0c Oglądam bajki dla dzieci (czytaj. anime) i to chyba tyle nic wiecej mi nie przychodzi na mysl co moge napisac... hmm.. no nic to tyle witam 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Showmaker Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Czyli po prostu nie ma roboty dla ludzi z Twoim wykształceniem ; > Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia1 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Siema! Jak ogarniasz grafikę, to zawsze możesz spróbować swoich sił jako grafik na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskafka Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogatyEdek Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hsl Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Hejeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike. Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Elo mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brvtal Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Siemaneczko! Widzę, że mamy trochę ze sobą wspólnego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newt Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi