Klosu Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Siema, wróciłem po rocznej przerwie, mam nadzieję że znów tak jak do tej pory będzie mi się fajnie spędzało czas na graniu na waszej sieci serwerów pozdrawiam klosu Edytowane 6 Stycznia 2023 przez Klosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONOR Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Witam serdecznie, dobrze że znowu z nami jesteś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
369 KMH Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abujabi Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Czołem! Taka mała uwaga, to sieć serwerów a nie serwerownia Pozdrawiam cieplutko z rodzinkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vip3R Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Witam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3c0 R.I.P Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Czesc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkwizytor Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hulig4n Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3c0 R.I.P Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi