N12 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Siea, jestem bartek, mam 17 lat i jestem z Maniowa, woj małopolskie. Zainteresowanie to siata, muza ogólnie sporty ekstremalne i takowa rozrywka. Trafiłem na sieć dzięki pewnym osobą, głównie @ Hunterek :* aka spoceniec i spamer sb oraz lolidoma mego ojca . Kłaniam się kurła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunterek :* Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 No elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfiix Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Siema Synek Miło cię widzieć ponownie 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONOR Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Widzę, że czuć z daleka smród tego gnoja, tzn. Hunterka Witam serdecznie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
н α т є Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Siemka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenek984 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hsl Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Czyść 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit.co Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 heello! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunterek :* Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi