artystakombinator Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Gdybyś mógł zostawić sobie jedno wspomnienie, co by to było? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hsl Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Dzień, w którym się dowiedziałem, że jestem ojcem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Powrót do pewnej osoby, ale to już jest nierealne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Chyba żadnego bo moja pamięć jest jak sito, więc nawet nie jestem sobie w stanie przypomnieć nic ciekawego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONOR Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Nie wiem czy dobrze rozumiem pytanie. Tych wspomnień jest na tyle dużo, że ciężko byłoby wybrać konkretnie jedno. Myślę, że to byłoby któreś z kategorii "prywatne". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi