artystakombinator Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Ile pieniędzy tak naprawdę potrzebujesz do życia? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 W życiu każdy grosz sie licz, są ludzie bogaci i biedni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hsl Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Nie ma określonej kwoty, która jest potrzebna do życia. Ja do życia dużo nie potrzebuje, dla mnie ważniejsze jest to, aby w domu było co włożyć do garnka, żeby rodzina nie musiała głodować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Nie potrzebuje dożo do życia, poza tym jestem dość oszczędną osobą, więc nie mam określonej kwoty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONOR Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Nie szastam kasą na prawo i lewo, ale też niczego sobie nie odmawiam. Ciężko powiedzieć ile konkretnie, ale jak zerkam w ostatnie wydatki, to jestem raczej z tych, co potrzebują stosunkowo "DUŻO" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Ciężko powiedzieć ile ale myślę że te 8 8-10 miesięcznie to takie minimum w obecnych czasach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi