artystakombinator Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Valorant czy League of Legends 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Nie grałem w te gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Valorant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONOR Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Nie grałem ani w jedno, ani w drugie. Jak oglądam gameplaye z tych gier to nic mnie nie przekonuje, LOL to takie napier#alanie w myszke a valo taki przekombinowany CS LOL to w ogóle kojarzy mi się z pryszczatymi gnojkami Jednakże odpowiadając na pytanie, to zdecydowanie bliżej mi do valoranta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Tygrys Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Valorant 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi