PaPeK Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Cześć wszystkim jestem Patryk mam 24 lata pracuje jako spawacz mieszkam na stałe w Niemczech z żoną i z dzieckiem.Bardzo lubię programować i to jest moje hobby bardzo dobrze odnajduje się w pisaniu pluginów i w języku HTML oraz JavaScript, kilka lat wstecz tworzyłem i pomagałem przy różnych serwerowniach od strony technicznej a w między czasie tworzyłem strony internetowe zawodowo przez agencje interaktywną.Chciałbym zagościć tutaj na dłużej i myślę że jak się poznamy to napewno się polubimy.Harnasia niestety nie wypije bo u mnie go nie ma, ale myślę że będzie mi tu tak dobrze jak po czteropaczku lub dwóch. 😅 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxi Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Witamy na pewno będzie nie jak po czteropaku ale po sześciopaku 🤣 miło nam cię gościć w naszej społeczności i zapraszamy na nasze serwery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPeK Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 2 minuty temu, Luxi napisał(a): Witamy na pewno będzie nie jak po czteropaku ale po sześciopaku 🤣 miło nam cię gościć w naszej społeczności i zapraszamy na nasze serwery Myślę że jak się dobrze dogadamy to będzie jak 12+12 z biedronki 🐞😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxi Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi