Darth Vader Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Co wolisz Cs go, czy Cs 1.6? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunterek :* Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Wolałbyś lekko starszego MILFika którego wszyscy dookoła doceniają i chwalą czy Młodą szczylicę która ma opinie wiadomo jaką i każdy dookoła narzeka na nią. Właśnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPeK Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Cs 1.6 tylko z tego względu że fajnie jest wracać do starych czasów jak dla mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxi Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Wole zdecydowanie cs2 (go juz niema) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONOR Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 CS:GO w latach 2014-2016 to była piękna gra. Wszystko mi w niej siedziało, od map po zachowanie modeli i broni. Teraz jakoś ciężko się patrzy na CS2. 1.6 to z kolei gra, która nie została zepsuta z biegiem czasu, ale też nigdy nie była idealna (najbardziej mnie drażnią hitboxy). W skrócie rzecz ujmując - CS:GO z pierwszych paru lat > cała reszta "serii" CS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dead Shoot Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 CS 1.6, bardzo fajna gra 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Vader Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi