Darth Vader Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Kebab czy pizza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarz Opublikowano 23 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Trudne pytanie. Mam ochotę na kebaba, więc dzisiaj wybieram kebaba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPeK Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Pizza 🍕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxi Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Pizza na grubym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Dzisiaj jadłem kebaba, więc dzisiaj wybieram kebaba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3c0 Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Pizza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 24 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Cholernie ciężki temat ale myślę,że wygrywa pizza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth Vader Opublikowano 24 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi