oldtook_5 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Siemanko, Nazywam się Bartosz, mam 18 lat i jestem ze wsi. Interesuje mnie sport głównie piłka nożna siatkówka, głównie ekstremalne rzeczy. Fascynuje się grami komputerowymi, różnymi bowiem stronami internetowymi typu kombinację, twórczość i nie tylko. Zaliczam się do osób które rzetelnie dążą do upragnionego sukcesu, mało mówią a często działają wbrew wiedzy innych. Przedstawiłem się z wierzchu ale będziemy mieć zapewne okazję by się bardziej zapoznać, zapraszam dc bądź pod inny kontakt. Miłego z fartem 💕 Edytowane 25 Stycznia przez PrOsTy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Witamy na pokładzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOsTy.OFFICIAL Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) @ PrOsTy. Popraw bo źle wpisałeś nick dobrze zawinąłeś ale źle wpisałeś Nazywasz się Dawid i masz 30lat Edytowane 27 Stycznia przez PrOsTy.OFFICIAL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2 minuty temu, PrOsTy.OFFICIAL napisał(a): @ PrOsTy. Popraw bo źle wpisałeś nick dobrze zawinąłeś ale źle wpisałeś Nazywasz się Dawid i masz 29 lat jak byś mógł wrzuć z jego podania by potem nie było nie domówień i oznacz @ Terminator będzię wiedział co z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi