AwesomE Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 [align=center][/align][align=center][/align][align=center][/align][align=center]Nazwa serwera: Ice-Killers.eu [DD2 / 4FUN][/align][align=center]IP serwera: 193.33.177.54:27136[/align][align=center]Ilość Slotów: 32[/align][align=center]Platforma: Steam/NonSteam[/align][align=center]H@ Serwera: BaRa & Gozdek[/align][align=center]Forum: Ice-Killers.eu[/align][align=center][/align][align=center][/align][align=center]Nazwa serwera: Ice-Killers.eu [JAILBREAK][/align][align=center]IP serwera: 88.199.98.116:27037[/align][align=center]Ilość Slotów: 18[/align][align=center]Platforma: Steam/NonSteam[/align][align=center]H@ Serwera: BaRa[/align][align=center]Forum: Ice-Killers.eu[/align][align=center][/align][align=center][/align][align=center]Nazwa serwera: Ice-Killers.eu [3MAPS][DD2/INFERNO/MIRAGE][/align][align=center]IP serwera: 80.72.37.11:27026[/align][align=center]Ilość Slotów: 23[/align][align=center]Platforma: Steam/NonSteam[/align][align=center]H@ Serwera: Smakosz Piwa ,Skejcik[/align][align=center]Forum: Ice-Killers.eu[/align][align=center][/align][align=center][/align][align=center]Nazwa serwera: Ice-Killers.eu [TEAMSPEAK3][/align][align=center]IP serwera: 91.156.51.111[/align][align=center]Ilość Slotów: 32[/align][align=center]Platforma: TEAMSPEAK3[/align][align=center]H@ Serwera: BaRa & ZuKo[/align][align=center]Forum: Ice-Killers.eu[/align] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi