Active Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witam i kłaniam się nisko :) Wracam po przerwie na Cs-Harnas , możliwe że ktoś mnie tutaj jeszcze pamiętam. Prowadziłem swoje serwery min. JailBreak oraz SurfSki+ExpMod (który możliwe że powróci). Na forum posiadałem również rangę admina :). Mój wiek to 17 lat , interesuję się piłką nożną , grafiką oraz dziewczynami haha :D. Pozdro! :D Mikołajkowy prezent: W7CD2Z6E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 No siema byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matitoziomal Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 witamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Sn1p3r~ Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3D bOy Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czesc :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko l Cypis CLN Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikary Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Siema :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeHeszki Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi