Puciu Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Mam na imię Kacper,mam 19 lat aktualnie uczęszczam do szkoły ponadgimnazjalniej a mianowocoe III technikum.Jestem osobą kulturalną,miłą oraz łatwo nawiązuje nowe znajomości.Moje zainteresowania to przede wszystkim sport aktualnie uczęszczam od ponad roku do szkółki bokserskiej Pozdrawiam Widzimy się na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻmijA Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Witamy mamy nadzieję, że zawitasz u nas na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrouz Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 witamy na harnasiu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlatykasztelan Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarzuu Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi