peRM ? Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Zacznę od tych najważniejszych. cl_dynamiccrosshair 0 - W biegu nie zwiększa się celownik. cl_bob 0 - wyłącza ruszanie się broni w biegu. hud_fastswitch 1 - Szybkie zmienianie broni bez akceptacji. crosshair 1 - Pojawia się czerwona kropka w zoomie np: w awp. cl_autowepswitch 0 - Broń którą podnosimy nie wpada w ręce. cl_shadows 0 - wyłącz niepotrzebne cienie (gdy mamy słabszego PC/Laptopa w jakimś stopniu podnosi fps). net_graph 3 - Pokazuje informacje o fps, pingu itp. cl_weather 0 - Wyłącz efekty mapy takie jak np: wiatr, deszcz (podnosi fps). KOMENDY OD NAGRYWANIA DEMEK (przydaje sie gdy ktoś czituje a nie ma w tym momencie admina na serwerze, wtedy można nagrać kogoś i wystawić na forum). record - Nagrywa demko np: w konsoli wpisujemy record i dajemy sobie nazwe "Czit" i demo nam się nagrywa. stop - zatrzymuje nagrywanie demka playdemo - odtwarza demko które nagraliśmy np; playdemo i nazwa czyli "Czit" Mam nadzieje, że pomogłem : Pozdrawiam peRM ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Dodaj ze ogladanie demek mozna tez za pomoca viewdemo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Ja bez komendy cl_bob 0 nawet nie gram Najlepsza komenda w 1.6. Poradnik może się komuś przydać, ale prosiłbym o zmianę nazwy tematu, bo ta powinna świadczyć o jego zawartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi