Grabarzuu Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam! Z tej strony Grabarzuu niestety muszę opuścić wasze progi ponieważ zbliża się Matura pora wkońcu się wziąć za naukę, poza tym zaczynam kurs na prawko kategorii c+e i myślę znaleźć pracę (Tak będe polował na tirówki XD) oraz od połowy marca zaczynam przygotowania do kolejnych zawodów Enduro ^^ Polowanie na puchar Polski (prędzej na w lotka wygram) Może się jeszcze zobaczymy za jakiś czas Szczególnie żegnam Hero Bota z którym chyba najwięcej siedziałem na ts i ogarniałem jailbreaka Kudłatego Kasztelana który też był botem xD Z resztą ekipy nie trzymałem wiekszego kontaktu Powodzonka w rozwoju sieci ! Dozobaczyska Ponuraki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 spoko żegnamy i powiedzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snuze Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Do zobaczenia c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlatykasztelan Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) DZIĘKI ZA GRĘ KOLEGO ! szkoda że musimy się pożegnać nara bocie ! xd Edytowane 24 Lutego 2018 przez kudlatykasztelan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi