Snuze Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Mam na imię Szymon. Mam prawie 20 lat. Mieszkam w małej miejscowości o nazwie Zamość (Lubelskie). Obecnie uczę się na Technika Informatyka. Przybyłem tutaj, żeby jakoś pomóc przy forum - myślę że moje doświadczenie w jakimś mniejszym bądź większym stopniu się przyda. Na forum też zaproszę kilka aktywnych osób, żeby nie było nudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuarD Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Siemanko wariacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T E R R O R Y S T A Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witaj towarzyszu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chesterfield Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witamy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi