SavarOth Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ahoj Harnasie! :D Jestem Patryk mam lat 17, interesuje się motoryzacją, w wolnym czasie wychodzę z przyjaciółmi pograć w piłkę, pogadać no i oczywiście dużo czasu spędzam przy komputerze :P. Na te forum trafiłem z polecenia kolegi HitBasse. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskafka Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Miło poznać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Pochwalony i witamy w naszych skromnych progach przyjacielu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Witaj na cs-harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ιna. Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Hejo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Siemka mordko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskafka Opublikowano 29 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi