ShajbusseQ Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witam serdecznie całą społeczność :) Jestem od paru dni częstym bywalcem Waszych serwerów a najbardziej jednego - DD2 :) Jestem Wojtek i mam 22 lata, chociaż na tyle nie wyglądam ( i się nie zachowuje :P ). Ale jestem ogarniętym typeczkiem co to lubi czasami pofreestylować, albo potańczyć na parkiecie :P Mam nadzieje, że będzie nam się spoko grało ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 cześć kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grochu Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witamy i zapraszamy na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosshair Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Hello! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SavarOth Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
¢ωαиιαк # Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbany Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi