Fala Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Cześć jestem Fala. Ogólnie mam prawie 17 lat Wbiłem tu bo zachęcił mnie do tego Pro*SiaCzek Jednak zdziwiłem się gdy zobaczyłem że jestem tutaj od 2 lat. 2016 Grudzień hehe. Piłka nożna, Fora to moje hobby. Byłem chyba na każdej sieci jaka istnieje. No i ogólnie jestem pomocny. Poczucie humoru here ? Edytowane 26 Października 2018 przez Fala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro*SiaCzeK Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Siema Mordko xd Widzisz warto tutaj wrócić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Siemka, jesteś tu od grudnia ale ja jakoś cię nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ιna. Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Hejo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Hej, hej, witamy! ^_^ Mamy nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi