Pro*SiaCzeK Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Siemasz. Pewnie pare dobrych Mordeczek mnie zna, ale dla tych co są zieloni na mój temat:D Mam na imię Adrian i liczę sobie lat 19 Wykształcenie mam zawodowe (profil. Kucharz) Mam Kochającą dziewczynę i synka (Powiecie pojeb.ny) a no tak bywa w życiu Drugi synek za 3 miesiące wyjdzie na Świat, ale kompletnie nie mamy pomysłu na jego imię xd Moje zainteresowania to: ▪Muzyka ▪Grafika (Początki) ▪ Informatyka ▪ Counter-Strike ▪ Stronki www ▪ Sport I wiele więcej Przechodząc do Counter-Strike 1.6 gram już 12-lat i jeszcze o końcu nie myślę xd Na forach siedzę już 5 lat miałem kilka swoich projektów oraz należałem do członkostwa innych sieci jako użytkownik, UBTeam, moderator, junior admin, administrator, więc Doświadczenie posiadam Całkiem spore Miałem też kilka swoich Serwerów do Cs 1.6 takie jak: DD2 - 1,5 roku JailBreak- 1 rok BaseBuilder- 1 rok CsGoMod- 7 Msc FFA - 3 MSC DeathRun- 3 MSC Mam zamiar już niebawem stworzyć coś nowego I mam nadzieję z serwerem zasile Harnasia ? Kontakt ze mną: Gadu Gadu: 53901030 Facebook: Dla zainteresowanych Numer tel: Dla zainteresowanych Skype: seyumaa16 TeamSpeak: Sieciowy Wiadomość Priv: Cs-Harnaś.pl Na wspaniałego Harnasia zaprosił mnie @admin bardzo Dziękuję za zaproszenie xd Pozdrawiam Wszystkich Jakby ktoś miał pytania to śmiało xd @sNaxu Trzymaj Wazon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fala Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Elo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Uaaa najlepsze przywitanie jakie widziałem siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 No przywitanie konkretne Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Przywitanie 10/10 przechodzisz pan dalej. ? Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ιna. Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sNaxu Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 No witam Cię Ty Mój stary przyjacielu. Mam nadzieję, że będzie tak jak kiedyś za starych dawnych czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Witamy, mamy nadzieję, że zostaniesz na dłużej! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi