tetrahydrokannabinol Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Witam wszystkich :v Więc tak mam na imię Kuba mam 15 lat pochodzę z Wyszkowa (spore miasteczko leży ~60 km od Warszawy) Interesuję się w głównej wierze grami dziewczynami oraz sportem ale kiedyś sporo czasu kombinowałem z silnikiem MyBB czyli ogólnie forami od cs 1.6 grafiką oraz w pewnym sensie redakcją :v Wracam na stare śmieci czyli do 1.6 ale to nie znaczy że nie znajdziecie mnie na serwerach od go'a :v Mam nadzieję że będziemy się dobrze dogadywać ze mną :v Edytowane 1 Listopada 2018 przez tetrahydrokannabinol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NITROSZCZUR Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Witam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnalFabetyczny. Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Witamy! Mamy nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HitBasse Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Siemka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eNcik` Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Podusumujmy 15 latek z Nickiem tetrahydrokanabinol wraca na stare śmieci i kiedyś kominowal z mybb. No ja pierdole xd siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro*SiaCzeK Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXXo Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi