Skocz do zawartości

No witam Ja Was serdecznie

sNaxu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem towarzysze !

Muszę przyznać, że mam opóźniony zapłon jak w starym maluchu, ale jak to się mówi - Lepiej później niż wcale. Dlatego pojawiam się Ja wraz z Moim przywitaniem. Niektórzy przez ten miesiąc od kiedy jestem na forum doznali zaszczytu poznania Mojej osoby, niektórzy bardziej a niektórzy mniej. Jednak! Dla tych, którzy Mnie wcale nie poznali piszę właśnie ten temat. Jest on skierowany dla osób, które chciałby się dowiedzieć czegoś więcej o Mnie.

Nazywam się Sebastian i od niedawna mam już ukończone 20 lat. Urodziłem się w małym ale jakże przepięknym mieście na Podlasiu, jakim są Suwałki. Na co dzień jestem osobą sympatyczną, komunikatywną oraz kulturalną. Ale to chyba na tyle z Moich cech charakteru. Przejdźmy do Moich zainteresowań. Interesuje się programowaniem w kilku językach (HTML/CSS/PHP/PAWN/LUA), kulturystyką, grami oraz motocyklami. Aktualnie jeżeli miałbym ocenić swój stopień zaawansowania w programowaniu to jest to średnio-zaawansowany w każdym wymienionym wyżej języku. Kulturystyką zajmuje się amatorsko, ponieważ tylko 4 razy w tygodniu chodzę na siłownię i to krótko bowiem tylko 2 godziny dziennie. Zaś jeżeli chodzi o motoryzację (głównie motocykle) to mogę powiedzieć coś więcej, bo tak naprawdę od 15 roku życia jeżdżę na jednośladach, zaczynając od Hondy NSR 125 kończąc aktualnie na Suzuki GSX 1300R Hayabusie. Należę też do dość dużej grupki osób, które śmigają na moto po Suwalszczyźnie a mianowicie Fatum Team Suwałki. Gdy śmigam na moto to dość łatwo Mnie rozpoznać ponieważ mam na sobie biały kombinezon oraz kask z czarnym pióropuszem :). Ale dość o zainteresowaniach. Na co dzień jestem także osobą udzielającą odpłatnie kursów CLS (Ratownictwa pola walki) oraz pracuję w firmie specjalizującej się w usługach marketingowych na stanowisku projektanta stron www. A od ponad roku jestem szczęśliwym ojcem. To chyba na tyle - jeżeli ktoś miałby jakieś pytania to chętnie zapraszam do ich zadawania bo z pewnością na nie odpowiem. Jeżeli jednak ktoś nie zdąży i temat zostanie zamknięty to zapraszam na pw ;).

• Lubię to! 1

49 minut temu, Pro*SiaCzeK napisał:

To niezły Sebastian xdd

Powiem Ci refleks masz taki, że o kufffa xd

Nie no Gratuluję:D

Cześć może się poznamy? :D

Rozrusznik Mi padł w jak w starym maluchu z '73 ? Bardzo chętnie Cię poznam

49 minut temu, Grzechu napisał:

Witaj nieznajomy xD

Cześć Nieznajomy nr2 xD

3 godziny temu, In4maTor napisał:

Przypomniałeś sobie haha

Elo xDD

A no jakoś tak sobie przypomniałem :D Elo :D

3 godziny temu, AnalFabetyczny. napisał:

Siemka, widzę cię tu pierwszy raz :D 

Ja ciebie też pierwszy raz widzę :D Siemka

3 godziny temu, Klaudia napisał:

Słuchaj, ja Cię gościu nie znam, ale słyszałam, że chcesz być moim husbandem, więc kc i w ogóle witaj. 

No hej KCT

8 minut temu, edeeN napisał:

Siema siema kuwa witam mordeczko eluuuuuuuuuuuwa

Sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanooooooooooooooooooooooooooooo 

Teraz, Crosshair napisał:

"Kłamliwość", "strach", "przepych", "niepokój"
Wszystkie te negatywne rzeczy
Nie jestem tak słaby, by im się poddać
Jestem oszustem, który nie zna samotności Cześć Tato i mamo Klaudio <3 

Cześć synek!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...